Sa Nu Stricam Echilibrul Naturii

live

Intrebare: Este cunoscut ca noi folosim doar 2% din creierul nostru. Am putea sa spunem ca dezvoltarea spirituala ne va permite sa ne dezvoltam potentialul nostru existent, dar nefolosit din creierul nostru?

Raspunsul meu: 2% este mai mult decat suficient pentru aceasta lume.Care este scopul celor 98 % ramase? Functia acestui “exces” de volum este avansarea spirituala, insemnand dezvoltarea sufletului si perceptiei Lumii Spirituale. Acest principiu este acum acelasi principiu care este dezvaluit umanitatii.

Numai 2% din populatie este necesara ca sa asigure toate nevoile umanitatii.Ce ar trebui restul de 98% sa faca? De ce a fost creata de catre Natura?

Acesta este un indicator foarte alarmant. La urma urmelor, functiile Naturii sunt sub influenta legii echilibrului. Daca anumite animale sunt lasate fara nici o posibilitate de supravietuire, ori din cauza ca ele s-au inmultit excesiv sau sunt simplu “extrase”, ele devin pe cale de disparitie. Astfel, Natura continua sa mentina echilibrul. Noi suntem parte a Naturii si suntem intr-o situatie apropiata.

Cu toate acestea, existam la nivel uman si avem nevoie ca 98% din umanitate sa aiba grija de corectarea noastra spirituala, doar ca partea cea mai intinsa a creierului unei persoane este necesara pentru dezvoltarea spirituala. Problema este ca acei 2% din oameni (care pot asigura pentru ei insisi si pentu noi toti materialul) nu sunt in pozitia de a se corecta pe ei insisi spiritual.

Aceasta este deoarece cel mai mare rau este concentrat intr-un numar mic de oameni. Partea raului din fiecare persoana este imensa si corectarea sa prin urmare este imposibila. De aceea raul a fost creat de Forta Superioara divizat in 7 miliarde de oameni si fiecare este responsabil de corectarea partii sale mici. Acesta este singurul mod de a putea fi realizata corectarea.

Noi ne confruntam in prezent cu un imens pericol. Este imperativ pentru umanitate sa inceapa sa-si corecteze egoismul, nu de dragul dezvoltarii spirituale, ci pentru auto-conservare. Numai atunci va fi justificata existenta unui asa de mare numar de oameni.

Calamitatile masive sunt in fata noastra daca noi nu incepem munca corectarii pentru noi insine. Egoismul uman a crescut de-a lungul istoriei, dar acum ne gasim pe noi insine blocati inauntrul sistemului general al Naturii. Noi am devenit parte integrala din el si nu avem cum sa evitam indeplinirea legilor echilibrului prin daruire si iubire, inauntrul “excesului” nostru de egoism. In rolul sau propriu, Natura nu cunoaste nici un alt mod de a se echilibra pe sine insusi decat prin eliminarea partii in “exces” dinauntrul ei (aceea care nu indeplineste legile sale).

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: