Tipul special de egoism al femeilor

Conform naturii noastre, natura fiinţei create, conexiunea există numai intre barbati. Femeile nu se conectează între ele, deoarece egoismul lor este de un tip special.  Acesta nu este nici bun, nici rău.

Este important de lucrat în natura noastră originală, fără a încerca s-o deterioram. Este important de lucrat cu materiale din care noi am fost creati şi să înţelegem că vom atinge scopul doar prin utilizarea naturii noastre în mod corect.

Prin punerea bărbaţilor şi femeilor într-un singur grup, în procesul de a lucra împreună, vom simţi o conexiune diferită în rândul bărbaţilor, decât în ​​rândul femeilor.

Ea nu se simte la fel de mult în viaţa reală cat se simte în lecţiile noastre integrale. Literalmente, într-o jumătate de oră pana la o oră de studii comune, partea bărbaţilor începe sa simta că natura lor este gata să meargă înainte şi să fie conectata cu toată lumea, în timp ce partea femeilor se simte incapabila sa munceasca pentru a se apropia una de alta.

Cel mai bun rezultat este obţinut de susţinerea barbatilor de catre femei, prin intenţia lor şi de eforturile in timp ce barbatii se apropie unul de altul.
Din Convenţia de la Vilnius 23/03/12, Lectia 2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: