Cadrul acțiunilor fără erori

631.1Întrebare: Este necesar să dezvolţi responsabilitatea unei persoane pentru ceea ce face?

Răspuns: Nu! Și pentru ce poți să-l învingi sau să-l recompensezi? Pentru societatea în care se află. Deci, societatea a trecut cu vederea.

Întrebare: Dar el încă trebuie să-și înțeleagă responsabilitatea. Sau este ca un copil care a spart o ceașcă și spune: „A căzut de la sine!”? Dar niciodată nu cade de la sine; o persoană sănătoasă ar trebui să înțeleagă cumva asta?

Răspuns: Nu există bunul simț! Orice persoană, inclusiv un cabalist, înțelege totul numai în limitele nivelului său și nu mai mult de atât.

Cu toții suntem în cel mai bun caz, pe „scară” și uneori sub ea. Deci fiecare, în măsura corectării sale spirituale, poate înțelege clar, cunoaște și poate fi responsabil pentru acțiunile sale până în acest stadiu. Iar mai presus de asta, nu. Întotdeauna va greși.

Doar așa putem evalua o persoană. Dacă știu exact măsura mea sau măsura altcuiva, atunci mă pot încărca pe mine sau pe el cu orice acțiuni până la un anumit nivel, iar acest lucru se va face corect în conformitate cu programul naturii.

KabTV “Am primit un apel. Pedeapsa ideală” 10/5/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: