Ce se intampla atunci cand cazi a doua oara?

Intrebare: Ce se intampla daca nu fac efort in timp ce studiez Cabala?

Raspuns: Daca nu depui efort, atunci esti lasat singur pentru o perioada scurta si trezit din nou mai tarziu. Daca nici atunci nu depui efort, atunci esti lasat in pace pentru ca iti demonstrezi ca nu meriti. De data aceasta poti fi lasat in pace pentru ani sau chiar pentru urmatorul ciclu de viata.

Prima data i se da unei persoane oportunitatea de a obtine realizarea proprie. A doua oara i se trimite o noua oportunitate si o pedeapsa. De fapt, nu este o pedeapsa, ci o corectie pentru ca este roasa de senzatii negative, pentru a o ajuta, cu toate ca pare altceva. O persoana isi pierde timpul fara a fi productiva si, deodata, ceva rau i se intampla. Poate fi vorba de munca, bani sau orice altceva.

Asta este ca o alarma, asa cum s-ar spune: Ai vrut sa fii mai confortabil in aceasta lume, in loc sa continui calatoria spirituala, atunci vezi cat de neprietenoasa poate fi aceasta lume.

Si daca asta nu te ajuta si tu continui sa cauti alte cai care nu urmeaza directia spirituala, atunci esti lasat in pace. Este scris: Celuil care a pacatuit din nou,  de acum inainte ii este permis; acum poti face orice doresti. Randul tau pentru corectie va veni numai dupa ce celelalte suflete se vor corecta, dar sa atingi aceasta masura a separarii este extrem de nedorit.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabala 22.09.10, Agenda adunarii

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: