Cum ne putem avânta către viitor?

537Întrebare: Poate că nu putem crea o mașină a timpului pentru că lumea noastră proteică este iluzorie și există doar în imaginația noastră?

Răspuns: Există în tine în așa fel încât acum stai în fața camerei și vorbești cu mine. Și sunt zece miliarde de oameni în jurul tău, și așa mai departe, și așa mai departe. În principiu aceasta este totul, desigur lumea ta.

Asta ti se pare ţie. Și eu exist în această lume a ta. Și de asemenea îmi imaginez că exist într-un fel de lume a mea proprie.

Cabaliştii scriu că în viitor toți oamenii se vor uni într-o singură umanitate și vor deveni ca un singur organism în simţirea lor. În această stare timpul va dispărea.

Dacă nimeni nu se simte ca o singură persoană, ci doar ca totalitate a întregii omeniri, atunci nimeni din viitor nu va veni la tine pentru că nu va exista o astfel de stare atunci când reprezentăm oameni individuali. Toți împreună vom deveni o singură persoană numită Adam.

Și apoi, așa cum este scris în Cabala, realitatea materială va dispărea din simțurile noastre pentru că nu ne vom simți deconectați unul de celălalt, ci vom începe să existăm într-un singur corp spiritual comun.

Prin urmare, nu trebuie să creăm o mașină a timpului care să se avânte în viitor, deoarece acesta există într-un grad complet diferit.

Din KabTV “Stări Spirituale” 12/25/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed