Fisuri în inimă

De ce a apărut coronavirus-ul?

Datorită faptului că nu există o legătură corectă între toate elementele creației, la toate nivelurile: minerl, vegetatal, animal și uman.

Acolo unde ar trebui să apară deja o conexiune, conform programului general de dezvoltare care ne îndreaptă spre sfârșitul corecției, dar încă nu există, din aceste locuri de ruptură ca din crăpăturile zidurilor, virușii se târăsc afară.

Virușii sunt dorința de a primi care ar fi trebuit corectată până acum, dar pe care nu am corectat-o încă. De aceea apar acești viruși. Încercăm să luptăm cu ei la toate nivelurile, sub toate formele, dar în realitate trebuie să îi tratăm la cel mai înalt grad unde se manifestă, adică la gradul uman.

Pe lângă faptul că acest coronavirus dăunează sănătății noastre, chiar mai rău, aceasta duce la distanțarea noastră unul de celălalt, închide locurile de muncă, grădinițele, școlile și așa mai departe. În acele locuri în care virusul are un impact negativ asupra societății umane, trebuie să facem o corecție prin conexiunea noastră corectă.

Nu putem opri epidemia punând măști, ascunzându-ne în case, închizând școli, grădinițe și cinematografe – toate acestea nu sunt necesare. Trebuie doar să facem o corecție la cel mai înalt grad, adică în relațiile dintre oameni. Să începem să ne corectăm făcând conexiunea corectă între noi și procedând astfel vom neutraliza coronavirus-ul. Este scris: „Iubirea va acoperi toate crimele (adică toți virușii la nivelul uman)”.

Apoi vom vedea cum cu ajutorul celor mai puternice arme, începem să punem întreaga creație în ordine de sus în jos, tot mai mult, până când acești viruși dispar din gradele inferioare: Din corpurile umane, din animale, din absolut tot. Acesta ar trebui să fie nivelul impactului nostru asupra tuturor problemelor pe care le dezvăluim în natură astăzi; toate corecțiile sunt doar prin unitatea noastră.

Prin conexiunea noastră, vom călăfătui toate fisurile din care ies virușii, aceste mici vipere, iar epidemia se va opri. Boala devine mai acută zi de zi, dar există un remediu!

Din a 2-a parte a lecției zilnice de Cabala 31/08/20, Scrierile lui Baal HaSulam, „Arvut (garanție reciprocă)”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed