In memoria lui Charlie Wood

Aseara, Charlie Wood, un prieten drag, un student drag de-al meu, un prieten mare si special la nostru, a decedat. Inima lui Charlie ne-a atins pe noi toti prin muzica sa si prin dedicarea sa fata de prieteni, fata de tot Bnei Baruch si fata de mine. Un congres fara Charlie Wood in America nu e chiar acelasi congres. Totusi, asa cum stim cu totii, tot ceea ce Creatorul face, o face spre binele nostru si pentru binele lumii. Charlie a decedat deoarece partea sa din Adam HaRishon a avut nevoie de asta pentru a avansa spre Dvekut cu El si astfel ar trebui sa fim fericiti pentru Charlie si pentru Creator.

Dragei sotii a lui Charlie, Debbie, vreau sa ii spun „Dedicarea ta fata de Charlie si fata de scop este un exemplu pentru noi toti. Te rog sa stii ca esti iubita, noi suntem familia ta si noi suntem aici pentru tine. Ma rog pentru puterea ta si ca sa-ti reamintesti de fiecare data ca nu este nimeni inafara de El si ca El este bunul binefacator si ca tot ceea ce El face, este doar pentru a te aduce pe tine, pe Charlie si pe noi toti mai aproape de El, chiar si atunci cand nu vedem cum”.

Asemenea greutati ar trebui sa ne mareasca eforturile de a ne uni mult mai mult decat de obicei. Apelez la femeile din kli-ul mondial si in mod special la acelea din America, sa ajute si sa ofere putere prietenei noastre, Debbie. Asa cum ii diricam ei durerea, ne ridicam pe noi insine spre spiritualitate.

Imbratisari,

Rav

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: