Intrând într-o nouă eră

Conform cercetărilor ştiinţifice, trendul dezvoltării noastre este determinat de o lege generală care ne dezvoltă şi de aduce la o singură formă. Va trebui să obţinem o conexiune între noi, o conexiune care ne va permite să simţim faptul că toată umanitatea este interdependentă.

Mulţi oameni de ştiinţă sunt de acord că acesta este în mare trendul dezvoltării noastre. Motivul pentru care nu sunt încă gata să accepte această lege este pentru că ea este în conflict cu natura noastră.

Fiecare persoană este obişnuită să se gândească doar la ea însăşi şi nu înţeleg că depinde de ceilalţi. Totuşi, dacă o persoană realizează, simte şi vede cu proprii ochi faptul că este dependentă de ceilalţi, prima sa prioritatea ar fi să asigure bunăstarea celorlalţi, astfel încât şi ei să facă acelaşi lucru la rândul lor.

Problema noastră constă în faptul că nu vedem cât de rotundă este lumea şi măsură în care totul este interconectat. În principal, datorită acestui lucru suntem în situaţia de azi. Suntem într-o stare de criză, care ne îndepărtează cu putere de la viaţa cu care ne-am obişnuit în ultimele decenii.

Ne-am obişnuit să muncim mult, să câştigăm mult şi să cheltuim mult. Producem lucruri folositoare şi nefolositoare, doar de dragul de a le vinde. Cu toţi încercăm să ne asigurăm un trai sigur: un cont în bancă, un fond de pensie, asigurarea medicală, o casă bună şi toate lucrurile care ne furnizează o senzaţie de securitate, nouă şi copiilor noştri până la sfârşitul vieţii. Acesta este scopul nostru.

Acum se pare că aceste cerinţe au fost incorecte! Natura ne rupe toate planurile. Acum, chiar şi oamenii bogaţi, lăsând la o parte restul populaţiei, aşa zisă clasă de mijloc şi cei săraci, sunt incapabili să obţină acest vis.

Natura ne conduce către starea opusă, în care în loc de a vâna o viaţă bună pentru noi singuri, vom obţine încrederea, prosperitatea, dezvoltarea şi bunăstarea din conexiunea dintre noi.

Suntem în stare să vedem toate acestea mulţumită crizei generale, care sparge toate regulile din trecut. Intrăm acum într-o nouă eră!

Din emisiunea KAB TV “A New Life” Episodul 4, 1/4/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: