Noua noastra casa

Dragi prieteni!

Ma adresez voua, studenţii mei, prieteni şi toti aceia care ar putea să ne ajute, personal şi în numele conducerii Bnei Baruch.

Existam de 20 de ani. În tot acest timp, am făcut multe: Am dezvoltat un site, care este recunoscut astăzi ca unul dintre cele mai mari din lume; efectuam lecţii zilnice, care sunt traduse în zeci de limbi, am deschis un canal de televiziune care difuzează 24 de ore pe zi; mii de oameni au terminat cursuri in centrele noastre de învăţare; cream, publicam şi distribuim cărţi, broşuri si ziare ; producem filme şi avem confrese în jurul lumii. Ne străduim cu abnegaţie sa diseminam cunoştinţele inalte despre unitatea lumii.

De-a lungul acestor 20 de ani, am crescut de la un grup de 10 persoane la multe grupuri şi centre in întreaga lume. Ne-am mutat dintr-o casa mica intr-o clădire cu două etaje în afara Tel Alviv-ului, pe care am închiriat-o timp de 10 ani. Aceasta găzduieşte biroul nostru pentru crearea şi diseminarea informaţiilor cabalistice, studioul nostru de televiziune şi centrul unde cream, producem, difuzam şi traducem in multe limbi un număr în continuă creştere de programe şi cele trei ore zilnice ale Lectiei de Cabala.

Am ajuns la punctul în care am depăşit facilitatea actuală, de fapt, suntem forţaţi să părăsim această clădire. Sub presiunea agenţiilor guvernamentale responsabile pentru siguranta in caz de incendiu, electicitate şi sănătate, nu mai putem sta aici.

Calculand costurile de relocare, instalarea de comunicaţii, precum şi stabilirea într-un nou loc, am constatat că suma cheltuită doar pe acestea va fi de aproximativ 1 milion dolari, iar închirierea unei clădiri noi pentru următorii 10 ani va costa in plus inca 3.5 milioane dolari .

Astfel, a aparut ideea raţionalitatii economice de a obţine un loc permanent. Cu aceasta noi toti vom avea centrul nostru in lume: cei care lucrează aici, cei care vin aici să studieze şi cei care vin aici pentru un stagiu. O noua cladire va include cazare pentru toţi cei care doresc să rămână cu noi. Toată lumea va putea să spună: „Am o casă.”

Nu ne este ruşine pentru aceasta cerere, deoarece într-adevăr este vorba despre o casa pentru toată lumea. Am inceput sa strangem fonduri pentru achiziţionarea noii noastre case. Oricine poate dona atat cat el sau ea este capabil.

Dar sub ameninţarea evacuării, trebuie să colectam cel puţin jumătate din suma intr-un timp scurt. Sub presiunea din partea autorităţilor locale, trebuie să ne mutam intr-un nou loc pana la sfârşitul anului 2012.

Să sărbătorim deschiderea noului nostru centru, care va fi într-adevăr centrul de diseminare a cunoştinţelor despre Unitatea lumii.

Fac apel la toţi cei care înţeleg necesitatea diseminarii Cabalei şi a garantiei reciproce, Arvut, în lume, pentru a ne ajuta pe noi toti sa ne găsim casa.

Vă mulţumesc tuturor pentru participare: Acest lucru ne va uni!
Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: