Noua semnificație a vechilor articole

Un mediu bun este singurul mod de a atinge obiectivul. Atunci când ne reunim cu acest gen de intenție, cu o intensitate de acest gen, cu o dorință ca aceasta și vedem cum toți prietenii din întreaga lume ne urmează, se regăsesc împreună cu noi și simțim presiune asupra noastră, atunci, cu siguranță, acest lucru este înțeles și cheamă o nouă și puternică influență.

Am povestit, deja, istoria, când l-am întrebat pe Rabash: Ce mă deranjează ? De ce nu avansez ? Mi-a răspuns, imediat, că-mi trebuiau prietenii. Sincer, nu am înțeles cu adevărat, dar este ce a spus el. Am început să caut, să am conferințe și, în final, să aduc oamenii aproape de el. De aici, s-au format grupuri.

Și apoi, Rabash a început să scrie articole pentru ei, deoarece eu nu știam ce să le spun. În primul rând, el a scris articole scurte, pe hârtia ambalajelor de țigări. În general, așa s-a întâmplat, am mers în parc și nu aveam altă hârtie, am luat folia din aluminiu dintr-un pachet de țigări și am scris.

Astfel că primele articole au fost publicate. Și apoi, am luat foile de hărtie, pliate în două, cu mine. După asta, am cumpărat o mașină de scris și el a început introducerea textului cu un singur deget. Mult mai târziu, am primit o mașină de scris electrică și asta a fost. Prin urmare, de atunci, avem numeroase articole de la Rabash.

Aceste articole enunță toate bazele interacțiunii umane în grup, mediul fiind cel mai important pentru creșterea spirituală. Noi învățăm încă și încă, metodic și conform creșterii noastre și vom vedea cum, în aceste fraze, în aceste cuvinte, un nou sens este descoperit tot timpul.

Din congresul St Petersburg, 13.07.2013, Lecția 4

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed