“Pot fi vindecați dependenții de droguri?” (Quora)

Dr. Michael LaitmanMichael Laitman, pe Quora: Pot fi vindecați dependenții de droguri?

O soluție globală pentru dependența de droguri depinde de societate în general.

Mai întâi trebuie să construim societatea astfel încât să se bazeze pe legături de considerație reciprocă, sprijin, încurajare și conexiuni pozitive, astfel încât oamenii să nu vrea să se deconecteze de societate. Am simți atunci o forță înconjurătoare armonioasă, caldă și pașnică în societate și atunci toată lumea din societate ar dori să se predea unei astfel de forțe și să nu se detașeze de ea.

Drogurile ne împing să ne detașăm de realitate iar dacă am simți că realitatea din jur este plină de o forță pozitivă, atunci nu am dori să ne detașăm de ea.

Crearea unei astfel de umbrele acoperitoare pozitive asupra societății depinde de gradul de integrare reciprocă în societate – cât de mult aparținem societății și cât de mult societatea face parte din noi – și, de asemenea, de cât de loială este societatea față de valorile sale de conexiune pozitivă și considerație reciprocă, sprijin și încurajare.

Dacă se exprimă astfel de factori, atunci ne vom simți ca și cum am fi cu toții conectați și în conexiunea noastră am acumula forța pozitivă care există în natură – o forță caldă, puternică și atrăgătoare care ne-ar îmbrățișa pe toți.

Bazat pe videoclipul „Pot fi vindecați dependenţii de droguri?” cu cabalistul Dr. Michael Laitman și Oren Levi. Scris/editat de studenții Cabalistului Dr. Michael Laitman.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed