Scurte sfaturi din Cabala—4/26/20, Partea 1

Ȋntrebare: Toți suntem conectați prin legături invizibile. Pot să simt temerile celorlalți?

Răspuns: Nu există nimic extraterestru. Orice ai simți în această lume, simți ceea ce îți aparține.

Ȋntrebare: Ce pot face despre obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul? Cum pot eu să le înlătur, dacă știu că mă pot ucide? Voi putea să ajung la orice nivel spiritual cu ei?

Răspuns: Nu știu în ce măsură te ucid aceste obiceiuri. Dacă te deranjează, atunci luptă-te cu ele. Dacă nu, le puteți păstra. Nu au nimic de-a face cu Cabala.

Ȋntrebare: Este tot răul lumii un instrument al Creatorului pentru a-L atinge?

Răspuns: Desigur. Tot răul care există în lume este egoismul, iar egoismul a fost creat tocmai de Creator.

Ȋntrebare: Care este diferența dintre responsabilitate și frică? Până la urmă, în mare, este unul și același.

Răspuns: Nu, acestea sunt două lucruri diferite. Întrebați psihologii și ei vor explica cât de diferite sunt aceste definiții.

Ȋntrebare: S-a schimbat percepția simțurilor tale la niveluri superioare de dezvoltare spirituală? Dacă da, atunci cum? Poți descrie simțirile, inclusiv cele vizuale, audibile și altele?

Răspuns: Când vă veţi ridica la aceste niveluri, atunci vom vorbi despre asta, pentru a vă ghida mai bine.

Ȋntrebare: Dacă mă gândesc mult timp că Creatorul desenează o imagine a lumii pentru mine și El stăpânește totul, apare în mine un sentiment al naturii iluzorii a lumii și frica mea slăbește. Este un instrument cabalist sau psihologie?

Răspuns: Care este diferența? Aceasta este una și aceeași senzație, aceeași știință. Nu ar trebui să împărțim toate științele în condiționări diferite. Aceasta este toată știința generală despre univers, despre percepția sa și despre cum putem găsi singura rădăcină comună.

Ȋntrebare: Pedeapsa există cu adevărat? Este prezentă în Creator?

Răspuns: Nu există pedeapsă, există pur și simplu astfel de condiții în care o persoană nu este foarte bine orientată. Și, prin urmare, vi se pare că sunteți pedepsiți. Dar de fapt ești îndrumat.

Din KabTV “Fundamentele Cabalei” 4/26/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: