Transmiterea dobândirii a unuia faţă de celălalt

Întrebare: Cum îşi transmit Cabaliştii dobândirea unul faţă de celălalt?

Răspuns: Acesta este un sistem complex de Partzufim combinaţi, atunci când dobândirea cuiva este transmisă parţial către altul, de sus în jos sau de jos în sus, la fel cum în lumea noastră există un transfer de informaţie între profesor şi student.

Omul trebuie să aibă un Kli (vas) ca să primească, iar celălalt trebuie să aibă o dorinţă corespunzătoare de dăruire, pentru ca acolo să fie o fuziune între ele, o interconexiune adecvată şi, apoi, de la Partzuf-ul superior, Lumina se va răspândi în măsura în care tu o poţi îmbrăca în mod corect în Lumina ta reflectată.

Primind de la Lumină superioară, în Lumina ta reflectată, tu poţi să faci un Zivug de Hakaa (cuplare prin lovire) asupra ei şi să o primeşti în mod corect.

Remarcă: Dar Cabaliştii vorbesc despre o realitate unde nu există corpuri, nu există timp şi spaţiu – ceva ce nu se poate explica.

Comentariul meu: Încearcă să înţelegi creaţia puţin mai profund. Ea este formată dintr-o dorinţă şi o împlinire. Cocoloaşe de dorinţe şi împlinire – asta este întreaga realitate.

Întrebare: Este posibil să se poată descrie toată umanitatea ca o mare dorinţă?

Răspuns: Este aşa în relaţie cu Creatorul, dar în ceea ce ne priveşte pe noi, ea este o “emisie” împrăştiată care trebuie adunată. Imaginează-ţi că ai aterizat pe o anumită planetă, iar acolo găseşti ceva gelatinos care se târăşte – la fel este şi forma de viaţă pământeană.

Din lecţia de Cabala în limba rusă 4/8/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: