Dacă o femeie studiază Cabala

Întrebare:  Ce se întâmplă dacă o femeie începe să studieze Cabala și se dezvoltă spiritual, iar soțul ei nu. Ar trebui ca ea să înceteze studiul?

Răspuns: Nu, nu o poți opri. Dacă vi se oferă posibilitatea de a vă dezvolta pe voi înșivă, sufletul vostru, în niciun caz nu trebuie să vă opriți. Doar fă asta, fără să-i reproșezi soțului tău.

Spune-i că acesta este hobby-ul tău, care te face să te simți foarte bine și este mai bine să ai aventuri spirituale decât să cauți câteva aventuri pe alături. Va fi de acord cu asta.

Întrebare:  Ce se întâmplă dacă insistă să încetez studiile?

Răspuns De ce ar face asta? Dacă soția este interesată, să zicem, de ezoterism, de ceva spiritual, el poate chiar să se laude cu asta.

Comentariu:  Un bărbat se teme că o femeie se va schimba, îl va întrece în dezvoltare și va pleca.

Răspunsul meu:  S-ar putea să-i fie frică, dar trebuie să ne asigurăm că el preferă asta decât altceva. Un bărbat își dorește mereu ca soția sa să fie în apropiere, să-l privească și să-l slujească. Prin urmare, trebuie să-i arătăm că aceasta este exact ceea ce realizează.

Comentariu Dar ca femeie, nu pot influența alegerea unui bărbat. La urma urmei, a se dezvolta alături de mine și a crește spiritual va fi propria lui alegere.

Răspunsul meu:  Desigur. În spiritualitate, este imposibil să forțezi ceva. Prin urmare, se spune că în spiritualitate nu există nici o constrângere, fiecare studiază atât cât poate, atât cât își dorește acela. Poate că nu vrea să studieze Cabala, dar preferă yoga sau altceva. Așa să fie.

Trebuie să permiteți unei alte persoane să facă astfel de lucruri, prin iubire. Nu este nimic în neregulă cu el, el rămâne în continuare partenerul tău, soțul tău.

Din KabTV’“Împreună despre lucruri importante” 7/14/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed