Femeia secolului 21, partea 2

Care este diferența dintre stilurile conducerii bărbatului și ale femeii și cum le combini? Leaderul, fie că este bărbat sau femeie, dacă nu știe despre scopul și programul creației și despre cum să conducă la ceea ce ne cere natura, nimic bun nu se va întâmpla. Întâi de toate, educația integrală este necesară și ca rezultat al ei, femeile vor prelua mai multe poziții importante în societate.

Aceasta este chemarea timpului. Înainte de începutul ultimei perioade, când umanitatea nu intrase încă în etapa finalei corectări prin conexiune și studiul înțelepciunii Cabala, prin organizarea de grupuri de zece, societatea a fost condusă de om. Însă de îndată ce începem să răspândim metoda educației integrale și începem să lucrăm în grupuri de zece pentru a restaura sufletul mare, comun al lui Adam HaRishon, femeile vin înainte.

Bărbații vor fi mai implicați în organizarea de grupuri de zece și de structuri interioare ale societății, iar femeile își vor asuma mai mult conducerea exterioară. Și este interesant că bărbații sunt de acord cu asta. Natura lasă o femeie să se ducă prima și nimeni nu protestează. Acesta este un miracol care nu s-a întâmplat niciodată în istorie. Iar acest proces se desfășoară pe parcursul ultimei sute de ani.

O femeie are tot timpul o tendință pentru conducere, dar înainte de asta a fost la o scală mică și nu s-a dus dincolo de casă. Un bărbat nu este capabil să administreze casa, el nu știe niciodată unde este ceva. Modul lui de gândire nu este adaptat la acest fel de muncă, iar femeia a condus tot timpul casa.

Însă pe parcursul timpului a fost o schimbare. Iar asta este o consecință a organizării interioare a sufletului, care gradual se apropie de corecție. Ca rezultat, lumina a trecut de sus prin Sefirot Keter, Hochma, etc. la Malchut și a început să ajungă la femeie tot mai mult. Prin urmare, femeile au simțit că sunt mai conștiente de schimbările care au loc în lume și sunt gata să-și exprime opiniile despre problemele importante

Acest lucru nu mai este limitat la a ști unde sunt sarea și piperul în bucătărie. O femeie este gata să dea sfaturi bărbaților: soțului ei, guvernului și Congresului, oferind o soluție. Asta nu mai este despre cum să faci supa, ci de cum să faci politică. Și toate acestea deoarece a venit timpul unde lumina superioară este mai aproape de Malchut și i-a dat iluminare.

Astfel femeia se simte capabilă să lucreze cu asta. Ea este capabilă să restaureze ordinea în lume mai bine decât un bărbat, căci ea aparține de ultima Sefira și prin ridicarea luminii care reformează ea conectează toate Sefirot dinaintea ei. Prin urmare ea este capabilă să le controleze pe toate.

Bărbatul rămâne în rolul său, iar femeia capătă putere să controleze pe toată lumea așa cum face cu copii la grădiniță. Ea se ocupă de toate treburile casnice.

Nu toată lumea poate fi precum Margaret Thatcher sau Golda Meir, însă cu toate acestea, orice femeie are abilitați speciale în management. Eu cred că în timpul nostru este necesar să înlocuim bărbații în parlamente cu femeile. Noi știm că în orice loc unde lucrează o femeie va fi ordine. Lumea nu are nevoie de puterea explozivă a bărbatului, ci de conducerea moderată, echilibrată a unei femei, liberă de toate calculele meschine care uneori caracterizează femeia.

O femeie care poate face totul bine, cântărește totul corect și percepe țara ei ca pe casa ei, importantă și dragă ei, este capabilă să reconcilieze toți curenții conflictuali și partidele și să echilibreze totul. Doar o femeie poate face asta.

De pe KabTV “Femeia în lumea nouă” 6/30/20

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed