“Femeile pot schimba lumea” (Linkedin)

Noul meu articol pe LinkedinFemeile pot schimba lumea

Dragi femei,

Sărbătorirea Zilei Internaționale a Femeii nu este suficientă pentru a exprima recunoștința meritată femeilor din lume pentru contribuția dumneavoastră extraordinară pe tot parcursul anului și este o oportunitate de a arunca lumină asupra puterii voastre unice.

Lumea se află în mijlocul unui război violent, care dezvăluie în sine starea întregii lumi care este într-o stare proastă, o stare foarte proastă. Forțe mari de separare distrug fiecare sferă a relațiilor umane. Devine din ce în ce mai clar că, dacă lumea s-ar fi dezvoltat conform voinței femeilor ar arăta cu totul altfel.

Nu degeaba este scris: „Mulțumită femeilor drepte, am ieșit din Egipt”. Termenul „Egipt” este egoismul în care se află lumea și care provoacă toate conflictele și războaiele. Prin urmare, sper sincer că veți ajuta toți oamenii lumii să-și depășească natura egoistă, astfel încât să putem grăbi cu toții corectarea lumii.

Dragi femei, fără voi nu putem realiza nimic. Aveți capacitatea extraordinară de a trezi forțele păcii în lumea noastră, de a fi catalizatorul reconcilierii dintre toate taberele opuse și de a oferi tuturor o îmbrățișare caldă. Dacă vă lăsaţi inima să conducă lumea, veţi da viață tuturor oamenilor din lume. Voi sunteţi sursa vieții!

Forța Superioară vă aude mai mult rugăciunile și ascultă în special inima femeilor. Prin urmare, cu toții sperăm că vă veți ruga pentru convergența inimilor până când vom fi conectați ca o ființă umană cu o singură inimă și ne vom ridica la o înălțime spirituală de la care va avea loc o schimbare în bine pentru toată omenirea.

Împreună puteți schimba lumea în bine!

One Comment

  1. Doamne ajuta ne !🙏

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: