Influenta femeii

In Stiri (de la Psychological Science.org): Atingerea femeii este tot ce trebuie pentru ca barbatii sa arunce in vant toate precautiile. Aceasta este concluzia unui nou studiu, publicat online in Psychological Science, un jurnal al Asociatiei pentru Stiinta Psihologiei.

Participantii au fost testati pentru a se vedea daca isi asuma riscuri, cum ar fi sa investeasca bani sau sa participe la jocuri de noroc. In experimentul realizat de cercetatorii de la Universitatea Columbia, voluntarii care au primit o usoara bataie pe umar, de la un cercetator de sex feminin – in timp ce primeau instructiuni in luarea de decizii intr-o sarcina financiara – au ales mult mai usor varianta investitiei riscante, decat voluntarii care nu au primit o atingere pe umar, sau decat cei care au primit o bataie pe umar de la un cercetator de sex masculin, sau decat cei care au primit o strangere de mana. Subtilul contact fizic al femeii a determinat o crestere a sentimentului de securitate al participantilor, care poate duce la o mai mare disponibilitate de a-si asuma riscuri.

Rezultatele sugereaza ca atingerea femeii functioneaza la adulti, la fel ca la nou-nascuti, facandu-i sa se  simta mai in siguranta si mult mai dispusi sa isi asume riscuri.

Comentariul meu: Kabbalah imparte munca spirituala in doua parti. Partea feminina (Malchut) ajuta, inspira, directioneaza si ofera dorinta. Partea masculina (Ecran si Lumina Reflectata) – fiind directionata de partea feminina spre tinta – iese si vaneaza, isi asuma riscuri, si se ridica deasupra naturii sale. Fara participarea femeilor, atat barbatii, cat si femeile sunt incapabili sa realizeze scopul.

In experiment, ambii, barbatul si femeia au fost dispusi sa isi asume riscuri mai mari, in speranta de a primi o recompensa mai mare. Femeile sunt, de asemenea, capabile sa se inspire reciproc, in cultivarea dorintelor mai mari, in cercul lor. Acesta este motivul pentru care avem nevoie sa dezvoltam Organizatia Kabbalah pentru Femei, in loc ca, femeile, individual, sa influenteze propriii lor barbati. O cooperare corespunzatoare intre cele doua parti, barbati si femei, in mod cert, va asigura un viitor luminos, noua tuturor.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: