Nu opriţi ajutorul spiritual de la voi!

Întrebare: Cuplurile de cabalişti căsătoriţi trebuie să ajute pe cei necăsătoriţi să îşi găsească un partener?

Răspuns: Cred că este o dorinţă pentru amândoi şi femeie şi bărbat pentru a stabili o familie, cu toate că poate nu este în programul lor aceasta. Şi anume că femeia de astăzi care în trecut aspira la stabilirea unei familii nu mai vrea, acesta fiind rezultatul unei dezvoltări, sau poate a unei supra dezvoltări a egoului.

Persoana nu mai vede nici un motiv: „Ei bine, voi aduce un copil pe această lume, iar după 10, 15 ani el mă va părăsi şi atunci ce?” Este acelaşi lucru şi cu bărbatul. „Îmi voi dedica toată viaţa lui, după care ce?”

Nu, nu este aşa. Avem nevoie să construim aceste relaţii între noi şi în interiorul nostru dar şi în întreaga lume. De aceea e necesar să încercăm să acţionăm într-o familie conform aceluiaşi principiu cu care noi învăţăm Înţelepciunea Cabala şi gradual va prinde rădăcină. Atunci familia va avea un scop, în ciuda a toate, aceasta este aceasi celula din care dezvoltarea unei persoane începe. Soţul şi soţia au nevoie să se implice în Înţelepciunea Cabala împreună şi să participe într-un grup ca o singură celulă. De asemenea grupurile, prin uniune, au nevoie să participe la grupul nostru mondial ca o singură celulă, iar grupul mondial în raport cu întreaga lume, până când toţi vom fi încuiaţi într-o singură familie. Deci totul începe de la familie.

Niciodată să nu denigraţi această componentă egoistă, este nevoie doar de ridicarea la un alt nivel a acesteia.

De aceea cred că femeia şi bărbatul se pot căsători la orice vârstă, muncesc împreună şi participă la grup ca un întreg. Prin asta vor simţi beneficiile aestei cooperări, deoarece în ciuda a toate, este îndoielnic că obligaţiile cabalistice te vor ţine în grup aşa cum eşti ţinut acasă.

Merită, vorbesc serios. De aceea toţi burlacii ar trebui să fie atenţi pentru a nu opri ajutorul spiritual de la ei.

Din Convenţia Krasnoyarsk 6/14/13, Lecţia 1

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed