Toata Corectarea se intampla in Virtutea Dreptatii Femeii

Intrebare: Ieri a avut loc Conferinta femeilor din intreaga lume, dedicata dezvoltarii spirituale a femeilor si problemelor de crestere si educare a tinerei generatii. Ce i-ai spune unei femei care studiaza Kabbalah pentru a ajuta la implementarea Kabalei in lume?

Raspunsul meu: Sunt foarte fericit ca aceasta adunare a avut loc. Am fost, de asemenea, fericit ca am avut posibilitatea de a vorbi cu femeile, acolo. Eu am spus intotdeauna, si voi continua sa reiterez, ca evolutia spirituala este imposibila fara femei. Ori de cate ori Tora spune o poveste despre un barbat, mereu mentioneaza cuvantul At, care se refera la dorinta sa de sex feminin, Nukvah. Asta pentru ca fara o femeie – NukvahShechina, Dorinta, nu poate realiza nimic.

Mereu vorbim de Lumina, dar ea trebuie sa aiba un loc in care se imbrace. Acesta este motivul pentru care dorintele femeilor, conectarea lor cu Stiinta Kabbalah si participarea lor sunt atat de importante. Eu chiar sper ca, vor veni spre Kabbalah, chiar mai multe femei, ce vor lua parte la procesul de corectare a lumii. Apoi, putem fi siguri ca aceasta corectare se va intampla cu adevarat, si se va intampla repede.

Este scris ca poporul lui Israel a iesit din Egipt, datorita femeilor drepte, virtuoase. Acelasi lucru este valabil pentru toate corectiile, si acelasi lucru a fost scris cu privire la primirea Torei la poalele Muntelui Sinai. Ori de cate ori barbatul realizeaza fapte mari in lume, o face pentru ca femeile il obliga sa le faca.

De aceea, sper ca acest lucru se va intampla cu noi toti, impreuna, si ca se vor organiza mai multe astfel de reuniuni, la care sa participe si mai multe femei, in scopul de a ne ajuta pe noi toti si pentru a indeplini impreuna aceasta lucrare sfanta a revelarii Creatorului, tuturor, in intreaga lume.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: