Cine alege oamenii din grupul de zece?

Întrebare:  Există o lege a eterogenității sistemelor de comunicații conform căreia oamenii ar trebui să fie diferiți. Dacă ar fi la fel, s-ar anula reciproc. Conexiunea oamenilor opuși este unul dintre principiile de bază ale comunicării. Rezultă că trebuie să selectăm oameni diferiți în grupul de zece. Ar trebui să îi alegem noi înșine?

Răspuns: Nu, nu, în niciun caz. Natura o face. Nici măcar nu știm cum ne-am trezit într-un grup care se străduiește să atingă un scop spiritual, și trebuie să-l acceptăm ca pe un mediu în care ne putem dezvolta corect.

Întrebare:  Să spunem că mie, în calitate de curator, mi s-a dat un grup de 200 de persoane ca să mă integrez. Bineînțeles, toți oamenii au caracter diferit, statut, etc. Ar trebui să-i amestec spontan sau să văd cine lucrează unde, cine a studiat unde, ce fel de educație au? Să încerc să-i fac să se potrivească în calități?

Răspuns: În primul rând, trebuie să le oferim un curs inițial general, astfel încât să asculte, să privească cu atenție și, după cum se spune, să se adulmece reciproc. Și apoi treptat se vor împărți în anumite grupuri, deoarece oamenii se atrag sau se îndepărtează unul de celălalt. Și veți vedea cum se conectează între ei prin intuiția lor interioară.

Nu-i forțați împreună. Trebuie să permitem conexiunii să înceapă cu acțiunile corecte și atunci va fi clar cine se îndreaptă unul către celălalt, cine se simte mai confortabil cu cine. Și apoi continuați acest proces la niveluri superioare.

Din KabTV “ Abilități de comunicare” 8/21/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed