Toate Lanturile Dorintei

Intrebare: Cum va rezolva Lumina problema celor sapte miliarde de oameni de pe pamant daca fiecare persoana are propriile probleme si propriul nivel de dezvoltare? Noi traim intr-un sistem imens. Este posibil sa luam in considerare fiecare detaliu?

Raspuns: Imaginati-va o adancitura in pamant pe care o umpleti cu apa. In acelasi fel, fiecare detaliu, element, denivelare si adancitura din lume este umpluta cu Lumina in conformitate cu proprietatile sale.

Lumina nu isi face calcule cu aceasta dorinta. Ea o umple pur si simplu si straluceste pentru ea, se trezeste in ea. Si in conformitate cu asta, dorinta simte cat de aproape sau cat de departe de afla de Lumina in anumite detalii ale perceptiei.

De exemplu, Lumina pe care o primesc creste cu 10 wati. Corespunzator, in fiecare dintre proprietatile mele si in fiecare dorinta, apare un nou gand, o noua analiza a situatiei, iar eu refac calculul.

Intrebare: Rezulta ca Lumina nu este o functie si ca totul este determinat doar de dorinta?

Raspuns: Lumina este invariabila. Totul depinde doar de dorinta mea si forma ei. Atunci cand este umpluta cu Lumina, eu nu simt Lumina in sine, ci reactia dorintei, toate legaturile sale. Asta este Lumina pentru mine.

Intrebare: Deci care parte depinde de mine?

Raspuns: Lucrati cu intentia. Noi nu ne schimbam dorintele, ci intentia. Doar atat. Nu imi pasa ce proeminente si denivelari sunt in adancitura pe care o umplu cu apa. Ele vor ramane unde sunt scopul meu este de a le umple.

din partea 5 Lectia Zilnica de Cabala 7/10/11, Daruirea Torei

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: