Ce ni se cere in diseminare?

Trebuie să ne creăm propriile noastre agentii media educaţionale: televiziune, radio, ziare şi Internet. Noi trebuie să construim un sistem de educaţie a copiilor, precum şi organizatia pentru femei. Femeile sunt gata să lucreze. Ele simt problemele care sunt dezvăluite mai mult decât bărbaţii. Şi acestea au o uriaşă forţă de influenţă de care nu se profita in mod corect. Acest lucru este foarte important.

Avem nevoie să ne adresam guvernelor. Contactele care există astăzi cu ONU, UNESCO şi alte organizaţii nu sunt suficiente. Avem nevoie sa facem acest lucru in mod masiv, bazându-ne pe cuvintele oamenilor de ştiinţă.

Exista multe planuri, dar nu le putem realiza pentru că forţele noastre creative sunt limitate. Avem nevoie sa scriem articole zilnice şi sa le distribuim pe Internet. Avem nevoie sa cream clipuri scurte cu animaţie atractiva, care vor explica diferite aspecte ale mesajului nostru într-un mod simplu. Dar acest lucru nu există. Avem nevoie de mulţi oameni, cu fiecare dintre ei creând o anumită influenţă spre exterior.

Din partea a 5-a a Lecţiei zilnice de Cabala 9/23/2011, „O poruncă”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: