Cum lucreaza Tamagutchi nostru spiritual?

Intrebare: Care este principiul de lucru al stimulatorului spiritual, sistem de intrebari pe care vrem sa-l folosim in munca noastra?

Raspuns: Exista o lege spirituala care spune, Orice unitate contine Forta Superioara. Inteleptii au spus: Este imposbil sa cuceresti un oras aparat de o unitate de pacatosi, ca zid defensiv. Cu alte cuvinte, orasul este ocupat de pacatosi, dar daca ei sunt impreuna sunt protejati de Forta Superioara. Aceasta forta este prezenta in ei in forma inversa, ca o forta impura, totusi este imposibil de invins deoarece este forta Creatorului, folosita in forma opusa.

Noi vrem, de asemenea, sa folosim acest principiu. Daca ne gandim la ceva impreuna si combinam dorintele noastre, atunci acest gand comun produce un spatiu virtual si o manifestare externa, ca intrebari, raspunsuri, video clipuri, muzica si o retea sociala. Pot intra pentru a primi un impact.

Pe langa asta, ne punem asteptarile in el, toate sperantele si credinta pentru viitor, si toate aspiratiile noastre. Aceasta atrage Forta Superioara, care este capabila sa sustina acest sistem datorita unitatii noastre. Acum imaginati-va ca 100 000 de oameni intra in el! Cat de puternic va fi imapctul asupra voastra? Nu este doar o forta de 100 000 ori mai mare, ci o forta a unitatii si conectarii care contine Forta Superioara in ea. Nu trebuie sa uitam asta.

Ca rezultat, de Sus, Creatorul va incepe sa ne influenteze si sa ni se descopere. De fapt nu este niciun sus sau jos in spiritualitate pentru ca totul este in noi! Tot viitorul spiritual este in interiorul Tamagutchi sau al stimulatorului, si fiecare dintre noi poate beneficia de el. Intru in el si simt un impact. Daca vei fi mai senzitiv si il tratezi cu respect in loc sa-l neglijezi, vei simti impactul lui.

Stimulatorul functioneaza conform principiului observat in lumea nostra egoista, ca in trupa, brigada, mafie, sau orice alta uniune solida a oamenilor. Conform principiilor Cabaliste, unitatea atrage Forta Superioara deoarece noi dorim sa fim impreuna ca un singur om, pentru a atrage calitatea daruirii.

Mai mult, cand intru in stimulator, doresc sa primesc un raspuns de la acest sistem si astfel va avea influenta asupra mea. Nu doar completez raspunsuri; O fac cu intentia de a fi influentat. Pretuiesc spatiul virtual, ca putere a grupului sub influenta caruia vreau sa ma schimb. Apoi, ma va influenta cu siguranta!

Altfel, in ce fel trebuie sa reprezentam societatea noastra sau atitudinea fata de ceilalti? In acest sistem putem da aceste forme de senzatii: Putem vedea, raspunde si putem fi in legatura cu ceea ce numim societate si mediul inconjurator.

Din partea a patra a  Lectiei zilnice de Cabala, 15.08.10, Introducere la Cartea Panim Meirot uMasbirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: