Internetul este un mijloc unic de conectare

Mai tarziu, caci criza globala sistematica va deveni mult mai vizibila, existand tendinta, este necesar sa cream un sistem de functionare globala. Baal HaSulam scrie ca trebuie sa transformam societatea noastra in concordanta cu noile conditii, care sunt cerinte ale naturii. Criza le face mai vizibile, incat noi trebuie sa devenim similari cu natura, sau intr-o interconectare generala.

Vad ca este posibil sa implementam gradual relatii de iubire si daruire, care sunt similare cu natura. Asta poate fi realizat in multimea virtuala, acolo pot toti oamenii din lume sa se simta conectati unii cu altii si sa experimenteze existenta lor impreuna. In afara tuturor mijloacelor de comunicare existente, doar internetul poate servi ca loc de conexiune, nu poate fi facuta asta prin televiziune, ziare sau carti.

Doar Spatiul Retelei Mondiale, internetul, poate satisface cererile diseminarii si unificarii pentru a crea un sistem global de educatie pentru copii si adulti. Doar acesta poate oferi conexiunea globala, ca sa formam o forta comuna a unitatii. Apoi, toti ne vom simti unii pe altii prin canalele de comunicare si vom atinge o conexiune spirituala.

Din A Talk about a New Internet, O discutie despre Noul Internet, 4.04.2010

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed