Prin realitatea virtuala spre Realitatea Superioara

Intrebare: Ce ii da unei persoane sistemul numit stimulatorul spiritual? Ce ii atrage asa de mult pe oameni, incat il schimba intr-un Tamagoci?

Raspuns: Acest sistem ii da unei persoane viitorul si o sustine in prezent. Ii da o senzatie de ridicare deasupra mortii. Incepi sa simti ca iti pasa de sistemul care te tine si te hraneste si aceasta este eterna ta infuzie.

Simti cu adevarat ca tu existi intr-o noua realitate. Incepi sa experimenti aceasta realitate ca fiind mai mare si mai puternica decat a noastra si nu in ciuda realitatii noastre, ci multumita ei.

Percepi realitatea noastra ca mijloace prin care exista Realitatea Superioara. Experimentezi o asemenea combinatie a celor doua lumii, incat intelegi limpede cat de mult trebuie sa folosesti aceasta lume pentru a intari lumea care vine in tine.

Nu cream o societate virtuala ci realitatea in care Forta Superioar exista si descrie aceasta viata, lumea noastra sau realitatea, pentru tine si acum te ajuta sa intri in Realitatea Superioara.

Trebuie sa trecem prin toate aceste schimbari pentru a ne reprograma pe noi insine pentru a simti taramul inalt, prin aceasta lume. Dezvoltarea graduala a stimulatorului nostru ne va permite sa actualizam acest lucru. Asta pentru ca toate dezvoltarile noastre naturale au loc prin joc. Asa ne ridicam la nivelul urmator. Nu intelegem cum se intampla, dar urcam si ne dezvoltam.

Acesta este motivul pentru care stimulatorul spiritual va deveni pentru toata lumea un joc incitant.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: