Sistemul Viitorului, Partea 2

Intrebare: Avem deja o multime de site-uri care ofera informatii despre noi. Dar recent ai mentionat ca acum intram intr-un nou stadiu in care potentialii utilizatori ai Internetului capata nu doar informatie, dar si absorb atmosfera care este prezenta in organizatia noastra.

Raspuns: Scopul nostru este de a transforma studiile noastre asupra naturii din jurul nostru intr-un joc, in ceva similar cu Tamagutchi. Oamenii sunt innebuniti dupa acest joc! Ei isi fac griji pentru faptul ca nu isi hranesc la timp animalul favorit, sau nu il baga in pat. Oamenii au devenit tulburati si au devenit salbatici. Acest egoist (Tamagutchi) cere din ce in ce mai mult de la ei.

Trebuie sa inventam un joc similar care sa converteasca mediul meu, durerea mea, in copilul meu.Trebuie sa depind de el, sa il iubesc, si sa am grija de el pentru ca este cel mai important lucru din lume pentru mine. Este ca un copil pentru mama sa. Nimic nu exista in aceasta lume pentru o mama decat copilul ei. Asa a fost ea creata de natura. Treaba noastra este de a atinge o stare similara in noi.

Totusi, suntem incapabili sa atingem acest nivel prin noi insine. Am ajuns in starea in care ne dorim sa atingem acest nivel dar, de asemenea realizam ca nu suntem capabili sa facem asta singuri. Aceasta cere ca noi sa atragem Lumina Superioara care, in schimb ne va corecta.

Ar trebui sa ajungem la aceasta stare jucand un joc, care, in sine, nu atrage, relamente Lumina Superioara. Lumina Superioara este atrasa de dorinta noastra. Conexiunea intre noi trebuie sa fie modelala intr-un joc care sa ne inspire si sa ne inzestreze cu simtirea importantei si necesitatii spiritualitatii. Alti oameni care participa la joc ar trebui sa atraga, alerteze, si sa ne traga in sus, ar trebui sa experimentam gelozia, furia, si lacomia in legatura cu ceea ce inca ne lipseste, iar altii au atins deja (aspiratia catre Nivelul Superior).

Trebuie sa cream un sistem obisnuit care nu are a face nimic cu spiritualitatea. Ar trebui sa fie ceva similar cu structura logica/psihologica, similara cu Tamagutchi sau cu alte jocuri ,care pot fi gasite pe retelele sociale. Desigur, trebuie sa fie un sistem inteligent, care se ajusteaza singur, controleaza utilizatorii, si stie cine sunt. Este obligatia noastra sa lucram la asta.

In general, este un model de viitor pentru societate care ne este deja la indemana pentru a comunica. Dar aici avem o mare problema. Cum atragem si implicam oamenii in el?

Oamenii din grupul nostru global sunt extrem de ocupati. Muncesc, studiaza noaptea, si nu dorm suficient. Cand vor gasi timp sa viziteze site-ul nostru? Cand vom crea o viitoare societate integrala si armonioasa? Cand vom gasi timp sa lucram la asta? Are o persoana obisnuita destul timp sa viziteze acest site? Sau ar trebui sa ii obligam sa il viziteze zilnic pentru cateva minute? Va fi asta indestulator si util?

Nu avem timp sa facem fata acestui lucru. Poate trebuie sa includem lectiile de dimineata (metoda de baza de comunicare intre noi) in acest sistem? Sau ar trebui sa filtram intr-un fel munca noastra, viata noastra, si conexiunile dintre noi prin acest sistem? Pana acum nu ne este clar cum sa atingem acest scop, deoarece suntem toti prea ocupati.

Oamenii din afara grupurilor (populatia in general) au sansa sa foloseasca sistemul. Dar chiar si cand este vorba despre cei care nu sunt membri Bnei Baruch, nu prea stiu cum sa ii implicam pe toti in sistemul nostru de comunicare. Aceasta este intrebarea CUM?

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed