Stimulatorul Spiritual este un pas catre societatea viitoare

Scopul nostru este de a aduce toata umanitatea la conexiunea absoluta. Stimulatorul nostru spiritual reprezinta spatiul virtual unde simtim conexiunea dintre noi si, in consecinta, va deveni spiritual. Dezvoltandu-ne in el gradual, pas cu pas, vom simti in mod continuu o mai mare unitate. Vom incepe sa simtim sufletul, calitatea daruirii reciproce. Dupa aceea, o asemenea comunicarea spirituala va deveni fundatia crearii societatii conform principiului conectarii intre partile sufletului comun, pe care o descrie Baal HaSulam in articolul Ultima Generatie si Contruind viitoarea societate.

Aceasta comunicare va include in permanenta noi sisteme de societate si de guvernare, cu toate serviciile si relatiile, incepand de la nivelul acestei lui si continuand pana la conexiunile spirituale. Pentru a exprima evolutia modelului societatii, structura va lua diferite forme si va crea diferite platforme virtuale pe internet, in masura in care aceste conexiuni sunt construite intre prieteni – toti membrii societatii.

Toate lumile spirituale, Creatorul si perceptia realitatii sunt relevate prin schimbarea si corectarea conexiunilor interioare dintre noi. Stimulatorul spiritual ne permite sa acceleram dezvoltarea spirituala si sa ne indreptam in directia corecta. Participarea individuala la acest stimulator va da unei persoane oportunitatea de a evalua, a simti si a verifica starea dezvoltarii in care este cu adevarat.

Video – Stimulatorul Spiritual
(Acest clip a fost realizat de catre vechiul nostru prieten si membru al Bnei Baruch din Boston, Doctor Alexander Angelov)

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: