125-Viteza de transmitere

Astăzi dorim să creăm chiar și o mai mare unitate între noi. Perioada de pregătire, care a durat câțiva ani, s-a încheiat. În trecut, nu am luat în serios această provocare. Astăzi, condițiile exterioare din lume, condițiile interne din Israel, condițiile interioare din cadrul grupului, precum și condițiile interioare din toată lumea, mai mult sau mai puțin sunt potrivite pentru a „a comuta la o viteză mai mare.” Timpul a venit.

Întrebare: Am început deja această accelerare?

Răspuns: Unii oameni sunt încă „neutri”, în timp ce alții avansează împreună cu noi. Fiecare determină singur viteza cu care înaintează.

Întrebare: Poate o persoană să măsoare asta?

Răspuns: Nu poate măsura; cu toate acestea, totul este în mâinile sale. Cât de mult este ea unită cu grupul, cu profesorul, cu acțiunile noastre comune? Unii oameni încă dorm, în timp ce alții pun mai departe toate eforturile pentru a intra în acest proces, și de la o zi la alta simt „extrasul”. Totul depinde de gradul de acord cu acest proces împotriva dorinței cuiva. Astfel, nu te uita după lacune în tine, ci mai degrabă ar trebui să acționezi.

Din partea a 3-a a Lectiei zilnice de Cabala, 10.10.12, Talmud Eser Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: