2016 – Ce se va întâmpla în Europa?

Întrebare: Va face Europa față valului de imigranți? Cum va reuși să facă acest lucru?

Răspuns: Nu, pentru Europa nu există nici o șansa de a se uni, nici chiar atunci când se confruntă cu amenințarea de anihilare. Nu are un scop comun sau un sistem comun de educație generală. Pentru a aduce Europa la unificare, este necesar să educăm populația. Europa s-a angajat doar în unificarea băncilor. Ce sens are acest lucru?

Întrebare: Înseamnă că uniunea economică nu este suficientă pentru Europa?

Răspuns: Această nu este uniune, ci o acoperire unde se pare că America stă pe margine, iar Germania pune presiune pe toată lumea şi culege profitul.

Națiunile Europene au fost plasate într-un asemenea cadru fără posibilitatea de a refuza intrarea în Uniunea Europeană. Dacă Grecia nu ar fi aderat la Uniunea Europeană ar fi fost călcată în picioare din punct de vedere economic. Asta este, nu a fost o conexiune voluntară, nu pentru un scop comun.

Am trăit în regiuna Baltică și sunt foarte familiarizat cu această zonă. Sunt în stare de șoc și neîncredere de ce le-a făcut Europa după ce au intrat pe piață comună. Li s-a interzis să producă lactate și au fost nevoiți să-și sacrifice vacile. Va puteți imagina ce înseamnă această interdicție pentru regiunea Baltică? Nu au ce să vândă și și nimic din ce să trăiască.

Același lucru a fost făcut Portugaliei prin interzicerea pescuitului și Greciei prin reglementarea creșterii măslinilor. Asta este, UE face ceea ce convine țărilor puternice, distrugând industriile tradiționale a multor națiuni Europene.

Întrebare: Dar nu a existat un fel de schimb cultural între statele membre?

Răspuns: Nu există nici un schimb cultural. Nu există cursuri pentru o limbă comună, etc. Această nu este uniune ci doar constrângere. Prin urmare, în absența unei acțiuni comune, Uniunea se descompune.

Întrebare: Înseamnă asta că în 2016, drapelul alb și negru al islamul se va ridica peste Europa mai mult că în 2015?

Răspuns: Fără doar și poate. Ideologia islamului va continuă să se infiltreze și milioane de Europeni vor acceptă Islamul.

Întrebare: Dar există națiuni mai puternice, precum Marea Briatanie de exemplu.

Răspuns: Britanicii și polonezii vor face față situație. Dar este puțin probabil ca restul popoarelor să o facă, inclusiv rușii.

Întrebare: Dar Puțin nu a exclus folosirea armelor nucleară împotrivă ISIS.

Răspuns: Nu există nici o forță concretă împotrivă ISIS, deoarece este o ideologie. Nu este o forță fizică sau o armată, este deci imposibil de învins în felul acesta.

Întrebare: Cum vor influența aceste schimbări atitudinea Europei față de evreii care trăiesc acolo și față de Israel?

Răspuns: Va fi din ce în ce mai rău. Problema ete că toate aceste probleme care apar în lume sunt încă interpretate de către întreagă oamenire ca provenind aparent de la evrei. Și într-adevăr, așa și este.

Întrebare: Deci ce se va întâmplă cu Israel? Ar putea apărea și aici o situație similară cu cea a refugiaților din Europa?

Răspuns: Acest lucru depinde intră-adevăr de evreii care trăiesc aici, de legătură dintre ei, cât de mult pot depăși barierele economice, politice, fizice, și militare în acest sens.

Întrebare: Avem garduri cu înălțimea de patru metri.

Răspuns: Totul depinde doar de conexiunea dintre oameni. Aceasta este adevărata barieră. Dacă nu există nici o uniune, gardurile nu vor fi de nici un folos.

Din Webinarul de pe zahav.ru din 13.01.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: