Țintește Direct către Creator

527.03Și dacă nu-ți place să slujești Domnului, alege astăzi cui vei sluji, fie zeii cărora i-au slujit părinții tăi, care erau de cealaltă parte a râului, fie zeii amoriților, în țara cărora locuiești, dar pentru mine și pentru casa mea, vom sluji Domnului.” (Profeți, Cartea lui Iosua, 24:15)

După cum sa spus, există multe căi către Creator și fiecare dorință a unei persoane spune că știe să le treacă. Dar, în principiu, există o singură cale și doar în dorința de a dărui.

Peste orice dorință de a primi, putem merge la Creator, fără a ne întoarce, asigurându-ne că intențiile noastre sunt îndreptate doar spre dăruire, spre iubire prin toți, aproape și departe, către Creator.

Dragostea pentru aproapele, dragostea pentru oameni, aici este pusă ca o vedere frontală pe o armă. Dacă te uiți prin ea și țintiști direct către Creator, Îl atingi. Și fără lunetă nu vei ajunge nicăieri.

Cometariu: De milenii omenirea a încercat să ajungă la legătura „Eu și Creatorul”.

Răspunsul meu: Prin urmare, au apărut aproape trei mii de tot felul de religii, credințe și alte învățături.

Cometariu: Totuși, fantezia este foarte puternică. O persoană are sentimentul că comunică cu Creatorul

Răspunsul meu: Pentru că este legat personal de asta, nu-l obligă să se sacrifice, să facă ceva de dragul celorlalți. Și Creatorul? „Mă voi ocupa cu Creatorul, El este al meu.” Este mai ușor pentru o persoană să trăiască astfel.

De la KabTV „Secretele cărții eterne” 9/6/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: