Conexiuni optime

571.03Întrebare: Care sunt conexiunile optime și starea optimă între oameni?

Răspuns: Starea optimă este atunci când o persoană ajunge la o atitudine binevoitoare față de o altă persoană. Nu pentru că astăzi sunt benefice unul altuia și mâine nu sunt sau cineva întrece pe cineva, ci pentru că firea mea trebuie să devină complet bună.

De ce? Care este beneficiul meu? Ei bine, dacă mă plătești, înțeleg asta. Dacă beneficiez din asta, înțeleg. Dar doar pentru a fi amabili unul cu celălalt, astfel încât această relație să fie eternă și să nu o pot strica, cum pot realiza asta?

Acest lucru necesită gradul următor pentru că dacă te tratez bine, voi ajunge la un grad mai înalt, în adeziune cu forța superioară, la  atingerea eternităţii  și perfecţiunii. În acest caz, devii un mijloc pe calea mea pentru a-mi atinge perfecțiunea și eternitatea. În acest caz sunt gata pentru asta, prețuiesc asta.

În principiu, această abordare este și egoistă la început, Lo Lishma (de dragul propriu), apoi se transformă într-o calitate absolut altruistă. Când încep să realizez care este atitudinea mea față de ceilalți (corectă, pură, eternă și reală) care în sine poartă o mare forță superioară, atunci sunt deja complet protejat de egoismul meu și nu voi deveni niciodată dușmanul tău.

KabTV „Am primit un apel. De ce avem nevoie de țări?” 04.02.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question




"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: