99% din populație și legile comutării

Întrebare: Sunt legile lui Rabash pe care ​​le-am învățat adecvate pentru munca într-un grup format din populația 99%?

Răspuns: Ar trebui să extragem de acolo fundamentele și să le predăm la publicul extern. Ce înseamnă legile lui Rabash? Cine sunt cabalistii? Aceștia sunt oameni care iau de la natură anumite norme generale și atribute și ni le predau. Dacă am nevoie să fiu inclus în sistemul general, atunci trebuie să văd acest sistem ca ridicat în raport cu mine. Apoi am nevoie să mă diminuez și voi fi capabil să mă conectez la acesta ca un micuț la adulți.

Acestea sunt legile obișnuite ale comutației, concepute pentru a conecta. Pe de altă parte, ai nevoie să-ți aduci forța oamenilor cu care lucrezi în acest grup, unicitatea punctului tău din inimă, pentru că este specială în fiecare dintre noi. În același timp, trebuie să fii ca deasupra lor, adică, să-i influențezi din punctul din inimă. Odată ce te conectezi pe deplin cu ei și te anulezi, începi să influențezi, să dăruiești.

Ce scrie Rabash este despre condițiile de bază pe care le știm chiar și din tehnologia și fiziologia noastră: modul in care celulele, canalele neuronale, sinapsele, etc, se conectează unele cu altele. Știm toate astea! Nu este nimic altceva.

Deci, aici este posibil să nu menționăm cabalistii, ci să luăm informații din inginerie, biologie, de oriunde. Sunt complet raționale. Ele pot fi explicate la orice persoană.

Dintr-o lecție virtuală, 26/08/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed