A adera la programul creației

Întrebare: Cum poate rezolva sistemul Israel problemele în lume?

Răspuns: Este foarte ușor să realizăm o viață bună și agreabilă în lumea superioară, unde nu există rău și unde singura noastră grijă este de a realiza finalul corecției.

Dacă vă simțiți rău acum este pentru că nu ați efectuat corecția corectă la timp, și nu ați progresat spre scop conform planului, calendarul stabilit.

Dacă nu avansați, invocați forțele negative asupra voastră ce vă împing în față prin lovituri. Prin urmare, este scris că Faraon a apropiat copiii lui Israel de Creator.

Întrebare: Cum pot lăsa percepția mea personală îngustă și să dobândesc o percepție generală, precum Creatorul?

Răspuns: În măsura în care vă conectați cu un număr tot mai mare de suflete, deveniți mai puternic și dezvoltați vasele voastre de percepție. În final, ajungeți la starea în care întreaga lume devine a voastră. Grație acestui lucru, deveniți precum Creatorul și egal Lui, umplut cu Lumina Superioară. Această stare este numită finalul corecției sau adeziunea creaturii la Creator.

O persoană trebuie să realizeze întreaga natură ca un singur sistem, despre care este scris: ”Ei Mă vor cunoaște cu toții, de la cel mai mic, la cel mai mare”. Suntem constant sub presiune și, indiferent cât încercăm să scăpăm, nu vom reuși. dimpotrivă, invocăm tot mai multe suferințe și lovituri asupra noastră.

Toate loviturile sunt un apel de Sus pentru a începe să avansăm spre adevăratul scop, spre adeziunea cu Creatorul. Prin urmare, trebuie progresiv să ne conectăm cu toată lumea, plecând de la cercul cel mai apropiat spre cercurile tot mai largi, până ce vom îngloba întreaga lume.

Din kab.tv, ”Întâlnirea lumilor”, 20.06.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: