A aduce mulțumire celorlalți, aduce mulțumire Creatorului

Întrebare: Atunci când cer pentru dorințele altora ca pentru ale mele, trebuie să am intenția de a aduce mulțumire Creatorului și nu doar de a face bine oamenilor?

Răspuns: Cereți posibilitatea de a le aduce lor mulțumire, în ciuda faptului că aceste dorințe sunt ca ale voastre, deoarece astfel, aduceți mulțumire Creatorului. Nu puteți da satisfacție Creatorului în mod direct, deoarece El nu are nici o lipsă. Deci, aduceți mulțumire tuturor, și Creatorul primește plăcere din această situație.

Este vorba despre un teritoriu care este lumea întreagă, cu excepția punctului vostru. Este un mare cerc care este sufletul întreg și voi sunteți în exteriorul cercului cu punctul vostru și cereți pentru ei. Aducând Creatorul în acest cerc, El este fericit să poată să dăruiască tuturor. Rezultă că aduceți Creatorul la dăruire și cu asta, Îi aduceți Lui mulțumire.

Vă rugați pentru ca lucrurile să meargă bine pentru oameni și cu asta, aveți intenția de a da satisfacție Creatorului. Pentru că, Creatorul este perfect și nu are nici o lipsă în afară de dăruire, și voi faceți posibil ca El să facă acest lucru. Dar Kli-ul nu se află în El; este, mai degrabă, în creatura Sa, în întreaga omenire.

Din partea a patra a Lecției zilnice de Cabala, 06.04.2014, Scrierile lui Rabash

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: