A atinge lumea mea

Întrebare: Aerul este mereu plin de iubire în timpul congresului, cum putem intensifica sentimentul de iubire înainte de congresul din februarie? Cum putem să-l maximizăm? Cum putem absorbi căldura care ne învăluie şi să fim umpluţi de ea?

Răspuns: Există doar un mod de a o face: pregătirea. Creaţia însăşi este un indiciu. Eu sunt echipat cu dorinţă, emoţie, mă neliniştesc deoarece vreau să împlinesc lucrul cel mai important şi nu doar în această viaţă, ci în toate reîncarnările mele. Deja am venit în această lume de atât de multe ori, încât nu vreau să renasc şi să trăiesc aici. Chiar egoist, fără intenţia de a dărui, fără nici o legătură cu Creatorul, ci pur şi simplu. Deci, vreau să văd asta ca o oportunitate fără precedent, o ocazie irevocabilă unică.

Ce voi câştiga de la acest congres, care nu se poate produce altundeva? Nu există astfel de evenimente în viaţa noastră, care să mă poată împinge atât de puternic înainte, pe drumul spiritual.

Întrebare: Pe ce ar trebui să se concentreze pregătirea mea? Pe ce ar trebui să se concentreze marea mea dorinţă?

Răspuns: Pe conexiunea reciprocă. Graţie acestui congres, voi primi ceea ce fiecare împlineşte şi câştigă. Invidiez prietenii care pregătesc împreună acest eveniment şi aspir să fiu inclus în asta. Este spus: “Există o persoană care atinge lumea sa spirituală într-o oră”. Deci, am venit aici pentru a realiza tot ceea ce prietenii mei au realizat. Este posibil. În spiritualitate, ca în vasele comunicante, abundenţa curge dintr-un vas în altul. Dacă mă conectez la cineva care este mare şi eu sunt, de asemenea, mare. Asta este regula, aşa că, să o facem.

Astfel vreau să muncesc şi este singurul motiv pentru care vin la congres. Avem încă o lună de pregătire intensă. O persoană care vrea, va fi pregătită să atingă lumea sa.

Din partea a doua a Lecţiei zilnice de Cabala, 30.12.2013, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: