A face Shish-Kebab din dorinţe

Întrebare: Am o întrebare despre cum devi deconectat de la această viaţă. Ce se întâmplă este că dorinţa de Creator conduce o persoană departe de corporalitate. Pare ca si cum m-as sili să-mi iubesc copilul, sotul, familia si sa merg la muncă pentru că trebuie s-o fac. Se simte ca un joc. Pentru o femeie, este un chin fără sfârşit, în sensul că pe plan intern, esti într-o stare de dorinţă, dar trăiesti în această lume, ca si cum te-ai juca un joc.

Răspuns: Este într-adevăr aşa. O persoană nu se poate rupe pe el sau ea între cele două, trei, sau cinci dorinte, deoarece dorinţa poate fi doar una singura. Care este soluţia, atunci?

Am auzit aceeaşi întrebare de la bărbaţi şi femei deopotrivă: „Cum merg inainte fără a pierde din dorinţa faţă de această lume, munca mea, familie, precum şi alte elemente semnificative? Cum pot să ţin pasul cu toate, dacă o dorinta mai mare consumă, preseaza, sau anulează pe cea mai mică? ”

Acest lucru se întâmplă dacă nu legi şi accepţi toate aceste dorinte ca provenind de la aceeaşi sursă. Trebuie să aduni, sa conectezi, şi să faci o astfel de „pasta” din ele, care ar şterge toate diferenţele în întregime. Dorinţa pentru copil, soţ, Creator, grup, părinţi, şi scopul creatiei în sine trebuie să fie unificate. Trebuie sa „amesteci” toate aceste dorinte ca intr-un shish-kebab.

Dacă nu se intampla asa, atunci munca ta nu este sănătoasa, şi nu esti sănătoasa în dorinţa ta. Acest lucru nu se face pentru ca noua ne sunt prezentate o asemenea diversitate de dorinţe în lumea noastră pentru a le putea aduna pe toate şi a le vedea ca pe una singura.

Din lectia a 7-a a Convenţiei de la Moscova 6/10/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: