A merge drept la țintă

Tora, Deutoronomul 13:06: Iar pe proorocul acela sau pe văzătorul acela de vise să-l daţi morţii, pentru că v-a sfătuit să vă abateţi de la Domnul Dumnezeul vostru, Cel ce v-a scos din pământul Egiptului şi v-a izbăvit din casa robiei, dorind să te abată de la calea pe care ţi-a poruncit Domnul Dumnezeul tău să mergi; pierde dar răul din mijlocul tău.

O persoana nu poate sa se increada in toata calitatile si simturile sale: nici prin gand, nici prin calculare. Trebuie sa se anuleze la zero, sa adere la guvernarea superioara si sa inceapa sa primeasca totul de acolo.

Dezvaluirea guvernarii superioare intra treptat in sistemul sau si doar in aceasta masura o persoana se poate conforma fortei superioare. Sunt gata sa lucreze cu daruirea si apoi cu dorintele de primire.

Prin urmare este scris : “sa-l dati mortii” in voi, ceea ce constant va instiga sa mergeti intr-o directie diferita. Trebuie sa eradicati toate calitatile care va distrag de la cale.

Proorocii sunt baza de neincredere a unei persoane in Creator, in credinta deasupra ratiunii. La urma urmei, toate gandurile, cunoasterea si experienta se poate schimba foarte rapid si radical opus, intr-o asemenea masura incat este greu de crezut.

De exemplu, rezultatul descoperirilor moderne in fizica cuantica au demosntrat deja ca nu exista timp, spatiu, miscare si asa mai departe.

Totul din filmul acesta se intampla in asa fel incat o persoana in macrocosmosul ei nu este de acord cu microcosmosul sau. Cu toate acestea trebuie sa fie de acord, pentru ca experimentele de frontiera cu microcosmosul obliga persoana sa faca acest lucru.

Nu poate scapa de aceste rezultate si, prin urmare, chiar daca nu le intelege, le accepta. Mai tarziu, incearca logic sa isi ataseze mintea la ele. Totusi, reuseste doar partial si pentru o scurta perioada de timp.

Oamenii de stiinta vor ajunge in curand intr-un punct mort si vor intelege ca este imposibil de avansat in felul acesta in viitor. La urma urmei, in simturile noastre nu ne putem imagina evenimente care se petrec in afara timpului si spatiului si care sunt strans interconectate intre ele, chiar fiind departate la miliarde de ani lumina.

Este o stare teribila cand vezi intreaga imagine cosmica si o compari cu cea pamanteasca: ce am facut noi aici cu egoismul nostru mic animalic?

Din emisiunea de pe  KabTV’s “Secretel Cartii Eterne” 7/13/16

 

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: