A munci în bucurie

Întrebare: Trecem prin diferite stări. Mai întâi, atunci când întâlnim ego-ul, cerem să ne ridicăm deasupra, adică să muncim cu ”linia stângă”.

Apoi, există o transformare miraculoasă; atingem ”linia dreaptă”, ne unim și ne conectăm, Lumina ne inundă, suntem bine, avem o strălucire în ochi și privim ca exaltații. Și aici, înțelegem că nu putem ieși spre public așa, pentru că nu ne vor răspunde. Și, în momentul în care asta se va stinge, ei ne întreabă: ”Unde este bucuria voastră?” Deci, ce înseamnă a lucra cu bucurie?

Răspuns: Noi trebuie să avem o încredere calmă: ”Te rog, dă-mi bisturiul, voi opera ego-ul meu”. Asta înseamnă că, avem încredere deplină în faptul că suntem cu toții gata să facem alegerea corectă împreună.

Întrebare: Deci, unde se descoperă bucuria?

Răspuns: Nu este bucurie? Există diferite niveluri de bucurie: bucuria unui copil mic, bucuria unui adult, și bucuria unei persoane înțelepte.

În acest caz, în timpul convenției, suntem în cercurile noastre și modul în care apărem de la distanță nu ne interesează deloc. Putem să ne îmbrățisăm cu bucurie sau să exprimăm bucuria noastră în mod diferit. Nu este important pentru noi.

Nu este important cum ne transmitem bucuria și încrederea reciprocă. Să fim sinceri! Sunteți în colectivul vostru, în familia voastră. Întreaga muncă spirituală este construită pe o bucurie infinită! Suntem fericiți de ceea ce am primit, de perioada în care trăim, de ceea ce este întruparea sufletului nostru, și cum am fost aleși de Creator pentru a ajuta omenirea și a fi conductor pentru dezvoltarea ei. Tot ceea ce realizăm, totul trebuie să fie construit cu bucurie, încrederea că putem realiza obiectivul.

Din Congresul de la Soci, Lecția 4, 25.08.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: