A munci singur ne menține în Egipt

Întrebare: Ce împiedică cel mai mult o persoană să iasă din Egipt?

Răspuns: O persoană uită că noi dobândim spiritualitatea prin conexiune. Deci, asta devine munca în Egipt. Dacă muncești singur, te numești sclavul Faraonului.

Ar trebui mereu să ne verificăm cu privire la grup, deoarece nu este altă scală pe care o putem folosi. Ni s-au dat vase, lipsuri dispersate printre noi toți, deoarece toată lumea este încorporată în toată lumea spartă. Prin urmare, noi nu înțelegem ce se întâmplă. Trebuie să începem să ne organizăm în grup și să-l aducem la forma unui Partzuf spiritual.

Ar trebui să fie o formă în care forța superioară, Creatorul, se dezvăluie. Asta este toată munca noastră: construirea celor zece Sfirot, nu nouă și nici unsprezece, nici mai mult, nici mai puțin. Toată creația este făcută din zece Sfirot.

Trebuie să găsim locul nostru în Partzuf, locul celor care vor să se conecteze în dăruire. Asta corespunde lui GE, faza Israel și restul reprezintă AHP, care ni se alătură și ne ajută. Cum ne putem dezvolta? Noi creștem prin AHP, cu ajutorul său. Cu cât AHP este mai mare, cu atât partea noastră de GE deasupra poate fi mai mare. Astfel, vom construi, de asemenea, Aviut (grosime) în GE și apoi, munca cu adevăratul GE începe.

Din partea a patra a Lecției zilnice de Cabala, 16.04.2014, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed