A realiza dorința Creatorului

Întrebare: Rugăciunea celor mulți este o rugăciune unică. Este urmare a unei stări sau, de la început, sunt pregătit să accept ascunderea Creatorului asupra mea?

Răspuns: Marele cabalist Baal HaSulam a cerut Forței Superioare capacitatea de a descrie metoda cabalistică pentru oamenii simpli. El a fost pregătit să coboare la orice nivel pentru ca să poată transmite aceasta într-un limbaj simplu.

Este același lucru pe care-l facem astăzi cu diseminarea noastră; continuăm aceeași mișcare. Este obligatoriu pentru întreaga omenire. Mai mult, cum putem să vorbim despre dăruire dacă  ne gândim la modul în care ne ridicăm, în loc să ne gândim la modul de a realiza dorința Creatorului, de a aduce lumea întreagă la reparația finală?

În curând, veți avea ocazia fie ca o persoană cu un anumit număr de oameni, să fiți implicați în niveluri cabalistice mai ridicate și să creșteți în nivelurile spirituale, fie să nu creșteți în niveluri, ci dimpotrivă, să coborâți pentru a aduce asta oamenilor. Veți vedea că nu există altă cale, doar devotamentul. Să dea Dumnezeu ca acesta să fie momentul!

Din congresul de la Sankt Petersburg, ”prima zi„, Lecția 2, 19.09.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: