A trai pentru Spiritualitate

Intrebare: Cum imi pot organiza viata ca sa o pot dedica in intregime revelarii Creatorului?

Raspuns: Este simplu sa examinezi si organizezi viata corporala. Asigura-te ca nu ranesti pe altii cu nici una dintre actiunile tale corporale. Cu alte cuvinte, nu poti fi un hot sau criminal, sa traiesti pe cheltuiala altei persoane si in acelasi timp, sa actionezi pentru a darui, ca si cum ai speranta ca asa avansezi inspre corectie.

Pentru inceput, ai nevoie sa te corectezi pe tine, in asa fel incat sa nu faci rau celorlalti si sa nu ii privezi nici macar intr-o maniera indirecta. Restul muncii tale are loc numai in intentie. Evident, ar trebui sa iti ajuti prietenul sa gaseasca o slujba de exemplu, dar, cu precadere intreaga noastra munca este in aria spirituala prin mijloace spirituale de conectare.

Nu trebuie sa copiem o serie de organizatii altruiste sau spirituale care furnizeaza ajutoare umanitare astfel corupand oamenii. Ei hranesc paraziti privandu-i de  sansa de a deveni independenti si sa aiba grija singuri de ei. De fapt, chiar aceste organizatii sunt cele care beneficiaza de acest ajutor.

Cu toate astea, aceasta este regula prin care ar trebui sa avansez inspre Creator. Am grija de nevoile corporale atat de mult cat imi este necesar sa imi sustin existenta, in timp ce restul eforturilor mele sunt canalizate doar pentru revelarea Creatorului prin conectarea cu prietenii.

Din partea a 4a  Lectia zilnica de Cabala 10/6/10, Dragostea fata de Creator si dragostea fata de fiinta creata

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: