Abilitatea de a gestiona binele și răul

Întrebare: Pot gestiona binele și răul dacă lucrez în grup?

Răspuns: Da, și asta pentru că te afli într-un grup. Poate fi un grup virtual și nu neapărat unul fizic, dar trebuie să fii conectat cu ceilalți. Stabilind legătura corectă între voi, puteți opera în reciprocitate cu Creatorul. Creatorul este forța superioară care ne afectează în mod regulat, în timp ce grupul este sistemul minim care poate percepe corect impactul Său.

Dacă există dezechilibre în relațiile dintre prietenii din grup, veți simți impactul Creatorului ca fiind negativ. Dacă nu stabiliți conexiunea corectă între voi, veți avea întotdeauna un astfel de impact. Dar dacă conexiunea din grup este corectă, veți simți impactul Creatorului ca fiind bun, ca fiind un impact care vă conduce spre scop.

Vei ajunge la o stare în care tu, grupul și Creatorul sunteți în contact continuu, în conexiune reciprocă, în mișcare spre scop. Aceasta este lucrarea voastră spirituală comună.

Grupul se schimbă tot timpul ca urmare a tuturor impresiilor prietenilor din grup, care provin întotdeauna din conducerea Creatorului, deoarece „nu există altcineva în afară de El”. Acesta este modul în care vă apropiați constant de El, încercând să vă conectați cât de mult puteți în fiecare moment pentru a justifica impactul Creatorului asupra voastră.

Din emisiunea KabTV „Fundamentele Cabalei”, 14/10/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: