Achiziţie Spirituală

Întrebare:  Cum poate cineva avansa practic, pe scara spirituală? Ce este dobândirea spirituală? Aflăm că Înţelepciunea Cabala este o muncă practică, în grupul de zece, dar unde este această senzație?

Răspuns:  În grupul de zece. Încercând să vă uniți într-un punct, în centrul grupului de zece, intrați în starea pe care o numim spiritual. Din zece calități diferite, eforturile  de unificare într-un singur punct, toate aceste calități, prin unirea într-una singură, se rezumă la ceea ce numim „Creatorul.””

În momentul în care atingeți acest lucru și simțiți că sunteți în contact cu forța superioară, începeți imediat să simțiți cum vă separați din acel punct central din cerc, vă îndepărtați continuu unul de celălalt. Nu mai aveţi încredere, vă urâţi, vă respingeţi și nu vă înțelegeți unul pe celălalt. Desigur, Creatorul tău dispare și El de aici.

Și din nou trebuie să vă adunați și să încercați să vă uniți. Dar acest lucru va fi la nivelul următor. Și din nou veți ajunge la punctul de unitate și îl veți simți pe Creator, calitățile Sale mai interiorizate, în el. Va fi deja cel de-al doilea nivel de realizare și așa mai departe.

Din KabTV  “Fundamentele Cabala” 1/12/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed