Acordă atenție acțiunilor naturii

Întrebare: Vorbim despre multe probleme și catastrofe și posibilitatea unor nenorociri și mai mari care ar putea să cadă în lume. Ce poți spune că este bun și optimist pentru oamenii care urmăresc ceea ce faci, ascultă ce spui și citesc ceea ce scrii?

Răspuns: Aș sfătui pe toți oamenii să acorde atenție la ceea ce ne face natura.

Natura este o entitate vie care ne generează și ne include pe toți. Este mai mare decât noi în grad, deci nu există nimic în noi care să nu se întâmple din natură. Deci trebuie să fim atenți la ceea ce solicită mai exact de la noi.

Nu o tratați cu dispreț, ca pe ceva neînsuflețit sau cel mult vegetativ sau animat, ci ca o ființă superioară, înțelegând că acționează rezonabil, selectiv, conștient, pentru a ne duce la nivelul următor.

Natura ne-a dezvoltat din nimic, de la zero, ne-a adus în starea noastră actuală și ne conduce mai departe. Să nu presupunem că ne-am finalizat deja evoluția. Trebuie să ajungem la ultima sa stare, la interacțiunea completă între noi și cu natura însăși. Acesta este un pas pe care trebuie să-l facem acum.

Acest pas îl putem face fie sub influența forței brute a naturii, fie în mod inteligent, conștient. Cred că am ajuns la asta. Acum totul depinde de modul în care explicăm această posibilitate tuturor oamenilor și îi conducem după noi.

Întrebare: Înseamnă, nu numai că omenirea are o șansă, dar credeți că va profita de această șansă și va putea găsi deciziile și acțiunile corecte?

Răspuns: Bineînțeles.

Din „“Today’s International Situation” de la KabTV 18/06/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed