Activitatea cea mai naturală

546.02Comentariu: Uneori, o persoană care studiază știința Cabalei are un aşa sentiment pregnant că îl așteaptă o revelație atât de mare, grandioasă, aproape de neînțeles, încât nu crede că este capabilă de aceasta.

Răspunsul meu:  Corect. Dar fapt este că această măreție, eternitate, perfecțiune și lumi sunt în noi. Schimbându-ne pe noi înșine, înțelegem toate acestea și sunt dezvăluite în noi. De fapt, descoperirea „eu-lui” cuiva este cea mai firească lucrare a omului, revenind la rădăcina sa, la casa tatălui său de unde a venit, la Creatorul care te-a creat. Drept urmare, revii la punctul tău de creație. Aceasta este cea mai perfectă, cea mai confortabilă stare. Prin urmare, este cel mai natural și cel mai direct mod de dezvoltare. Este foarte aproape.

Întrebare: Cunosc o parabolă a unui mare cabalist, în care mai mulți oameni și-au amintit de unde au venit. Și cei mai deștepți dintre ei și-au amintit cum le-a fost tăiat cordonul ombilical când s-au născut. Este aceasta un fel de acțiune spirituală?

Răspuns: Desigur, pentru că el este acolo.

În lumea spirituală, o persoană începe de la zero, zero real. Prin urmare, el însuși determină tot ce i se întâmplă, este de acord cu aceasta, își alege toate stările, participă la dezvoltarea sa spirituală intrauterină, la naștere și apoi la tot ce i se întâmplă.

Din emisiunea de pe KabTV “Puterea Cărţii Zohar” #2

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: