Activitatea principala se face intre congrese

Intrebare: Care sunt criteriile de evaluare a pregatirii corecte la congres?

Raspuns: Criteriul principal este sa simt mediul, aceasta comunitate pe care o cream progresiv, astfel incat sa simt ca sunt inauntrul ei iesind din mine insumi. Cel mai important lucru este sa incerc sa fiu intotdeauna in aceasta stare.

Personal, o simt cand lucrez cu grupuri, dand lectii si ateliere de lucru si in timpul redactarii blogului, imaginandu-mi cititorii si incercand sa fiu cu ei. Si aceasta creeaza incetul cu incetul un sentiment: cand «eu» devine «Noi».

Intrebare:  La un congres, o asemenea concentrare se face simtita, pentru ca lumea intreaga este intr-o singura actiune. Cum putem crea acest camp comun in mod natural?

Raspuns: Un congres este un congres, dar munca in sine nu se realizeaza in timpul evenimentului ci mai degraba intre congrese, astfel ca o persoana poate sa se controleze si sa simta acolo unde se afla, in ce stare, cu ce ganduri adoarme si se trezeste, etc. La trezire, primul gand este deosebit de important. Practic, ce ganditi in somn, spune mult unde sunteti.

Putem obtine multe prin aceste scopuri concrete. In plus, congresele sunt destinate numai pentru a ne alimenta, pentru a face o descoperire. De fapt, realizarea are loc intre congrese.

Lectie virtuala  30/12/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: