Adam și Eva – Cele două sisteme de comunicare

Întrebare: Cum erau Adam și Eva? Ar trebui ca relația dintre un bărbat și o femeie să fie similară cu relația lor?

Răspuns: Adam și Eva nu au fost oameni, ci două sisteme de comunicare ale dorințelor egoiste de a primi și dorințele de a dărui. Asta ne spune de fapt Tora. Trebuie să ajungem într-o stare în care ambele sisteme sunt complet integrate și întree le este creat omul.

Practic, Adam este singur. La urma urmei, Tora spune, de asemenea, că la început a existat doar Adam și apoi Dumnezeu a creat o femeie din coasta lui. Toate acestea au nevoie de o explicație lungă, dar pe scurt, sistemul trebuie să ajungă la punctul în care ne conectăm și să ne transformăm din nou într-un singur sistem numit Adam. Aceasta nu este un fel de imagine biologică și nici o persoană a lumii noastre.

Noi oamenii coboram din maimuțe. Nu există semne de întrebare în acest sens. Aceste specii de maimuțe s-au dezvoltat treptat până când au apărut dorințe egoiste în creștere, ceea ce le-a transformat în oameni.

Adică maimuțele sunt mult mai bune decât noi. La noi, la persoanele necorectate, egoismul este mult mai mare. Dar nu vă faceți griji pentru asta, corectați-l.

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 8/08/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed