Adaptarea imaginilor interioare

Întrebare: Uneori ne plictisim, adormim în timpul lecției sau suntem copleșiți de gânduri străine. De ce Creatorul pregătește lucrurile în acest mod? Ce dorește El să ne arate? Cum este posibil să menținem același nivel al intenției tot timpul?

Răspuns: Atunci când ascultați lecțiile mele, ar trebui să încercați să simțiți fiecare cuvânt pe care-l spun, în profunzimea sa deplină. Totul este construit pe identificarea voastră cu mine.

Nu spun nimic înainte de a crea imagini în interiorul meu pe care le transmit apoi verbal celorlalți, sperând ca ei să le poată auzi și, prin urmare, să construiască aceeași imagine în ei. Când imaginile noastre sunt corelate, începem un dialog de clarificări interne ale acestei imagini: ce atribute, valori și mișcări se găsesc în ele.

Dacă nu formați această imagine senzorială internă în voi înșivă, plecând de la ceea ce auziți de la mine, probabil stați fără încorporarea voastră în mine și încorporarea mea în voi. Acolo este problema. Astfel, după un anumit timp, cu siguranță adormiți, pierdeți contactul, la fel și semnificația și sentimentul necesității acestei lecții.

Există oameni care nu pot funcționa în acest mod, deoarece ei cred că știu o mulțime. Ceea ce este important pentru ei, este de a mă asculta în scopul de a mă contesta. Nu sunt ofensat , deoarece această atitudine este imprimată în mod natural în ei și este foarte dificil pentru aceștia să perceapă materialul corect. Mă identific cu ei, dar ar trebui să depășească aceste stări deoarece, dacă un student nu formează imaginea pe care profesorul o transmite în el, el nu învață.

Pe de altă parte, atunci când dialogați cu prietenii voștri, este cu siguranță mai ușor, mai simplu și mai bine pentru voi. Totul este construit special între voi pe simpatie și empatie. Este mult mai ușor pentru voi să comunicați cu prietenii deoarece exprimarea lor este mult mai simplă decât a mea.

Încercăm să transmitem lecțiile sub forma atelierelor. Această metodă ajută oamenii să simtă și să se conecteza la text și la cel care l-a scris, mult mai profund.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: