Adevărata iubire și nu hipnoză

Întrebare: Cum îmi va permite un sistem integral să fac față la teamă? Acum știu doar că nu am bani.

Răspuns: În primul rând, este important să se stabilească o relație corectă cu membrii familiei, apoi cu mediul. O persoană depinde de mediu. Tot ceea ce este în apartamentul său a fost obținut prin societate. Fiecare individ este dependent de societate și nu se poate deconecta de ea. Deci, vom vedea cum ne putem uni în societate astfel ca toată lumea să se simtă confortabil și, în același timp, să se simtă responsabilă. Apoi, va exista mai multă încredere.

Trebuie să introducem o problemă de reciprocitate între ban și egoism și obligația de a fi atenți față de ceilalți. Altfel, ne vom mânca precum un cancer ce distruge întregul corp.

Toate acestea trebuie explicate treptat, adusă dovada cercetătorilor și mass-mediei, pentru ca toată lumea să învețe în totalitate. Vorbim de sentimente, cele care ne rod și sunt imposibil de neutralizat cu bani: teama, neliniștea, incertitudinea.

Întrebare: De ce o societate poate să-mi dea, ca persoană, căldură și încredere, pe care nu le pot atinge prin mine?

Răspuns: Încrederea, căldura, iubirea și o senzație plăcută sunt primite din exterior și depind în întregime de mediu și niciodată de sine sau sentimentele interioare ale cuiva. Vă putem influența astfel încât să faceți totul, de la o extremă la alta. Vom umple toate dorințele voastre materiale corporale cu coșul de consum optim și toate aspirațiile voastre umane deasupra acestui coș. Ce altceva?

O persoană trebuie să fie în măsură să se mențină în echilibru interior, armonie interioară, și să se simtă bine. Poate să fie complet sănătoasă? Da, și se datorează vibrațiilor pozitive care emană de la societate. Și asta este starea reală nu o iluzie sau hipnoză.

Din ”Viață Nouă”, kab.tv, 03.09.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: