Adevarul va creste mai departe din pamant

Intrebare: Cum putem stii daca lucram corect? Pentru ca uneori recompensa este placuta si cateodata neplacuta. Deci cum putem stii?

Raspuns: Nu ar trebui sa judeci dupa gustul dulce sau amar, ci dupa scala valorilor „adevarat versus fals”. Doar atunci poate persoana sa inteleaga daca avanseaza sau nu.

Ai putea sugera: „Atunci sa facem gradul de amareala un criteriu. Cu cat este mai amar, ca atat ma aflu mai aproape de spiritualitate.”

Dar unde scrie asta” De ce trebuie sa fie acum”?  Dimpotriva, este doar pentru a face o analiza, sa treci dincolo de gustul dulce sau amar spre adevar si falsitate pentru a le intelege si a lasa adevarul sa apara. Totusi, in timp trebuie sa obtii starea in care adevarul si gustul dulce vor fi una. Trebuie sa ridici gustul dulce la adevar astfel incat „darkness va straluci ca Light” deci amarul va deveni dulce.

Dupa care totul se va uni in adevar. Este scris ca adevarul va fi pus in pamant si va creste din pamant. Cu alte cuvinte, adevarul va creste inauntrul tau si va contine deja toate detaliile perceptiei: amarul, dulcele si falsitatea.

Din prima parte a  Lectiei zilnice de Cabala 2/6/11, Scrierile lui  Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: